O nas

Vsako podjetje začne s poslovno idejo. Vsi smo nekoč bili na tej točki. Najti pravilno rešitev za problem in to rešitev predstaviti trgu. Verjetno bo večni boj med nami kdo je dejansko do same ideje prišel, ampak spominjamo se dolgočasnega majskega popoldneva, šef nam je zdelegiral delovne zadolžitve in odšel na kavo. Mi pa smo tipkali in klikali tako kot vsak dan, sestavljali še eno precenjeno, dolgočasno, po istem kopitu narejeno spletno stran. Bil bi čisto navaden dan, če ne bi nekdo izmed nas zašel na Googlov forum. Tistega čudovitega jutra so namreč v Kaliforniji na svetovni splet Googlovci objavili možnost sodelovanja zasebnih partnerjev pri bogatenju vsebin na Google zemljevidih.

Pred tem smo kot posamezniki že bili vključeni v Googlov program Lokalni vodniki, ampak to pa je bila prva liga. V slabem mesecu dni smo bili pripravljeni na igro in nastal je Map-as net d.o.o. Prvo slovensko podjetje specializirano za geolokacijski marketing in upravljanje spletnega ugleda preko platforme Google zemljevidi.

Kratek naziv: MAP-AS NET d.o.o.

Dolgi naziv: MAP-AS NET družba za geolokacijski marketing in upravljanje spletnega ugleda d.o.o.

Sedež: Kidričeva 6a, 1330 Kočevje

Davčna številka: 43679757

Matična številka: 8200149000

TRR: IBAN SI56 6100 0001 9701 629

Odnos s strankami

Na sodelovanje s stranko gledamo kot na partnerstvo. Sodelovanje mora biti plodno za oba, zato je potrebno že začeti pravilno. Glavno je, da ni razhoda med tem kaj je bilo obljubljeno in kaj je bilo narejeno. Vsaki stranki brez težav zatremo nerealna pričakovanja, ki so jih ustvarili razni ‘’Boste prvi na Guglu’’ marketinški nategi. Obljubimo, kar lahko obljubimo in za tem stojimo. Čas, ki bi ga porabili za pomirjanje nezadovoljnih strank in izterjave, namenimo skrbi za stranke. Stranke, katere cenimo in one cenijo nas.